воскресенье, 5 ноября 2017 г.

Рецепт зеленого салату від шеф-кухаря Бориса Теличко

Зелений салат

Інгредієнти:
Огірок свіжий100 г
Стебло селери40 г
Салат айсберг100 г
Йогурт80 г
Зелень кропу та петрушки25 г
Сіль1/4 ч.л
Перець чорний мелений1 г

Технологія приготування:
Нарізати огірок свіжий тоненько напівкружальцями, стебло селери зачистити від волокон та нарізати тоненькими пластинками. Нарізати салат айсберг. Зробити соус, взявши за онснову йогурт без смаку, та додати до нього багато дрібнопорізаної зелені петрушки та кропу, сіль, перець. Змішати продукти та заправити заправкою з йогурту.

Комментариев нет:

Отправить комментарий