Зелений салат
Інгредієнти:
Технологія приготування:
Нарізати огірок свіжий тоненько напівкружальцями, стебло селери зачистити від волокон та нарізати тоненькими пластинками. Нарізати салат айсберг. Зробити соус, взявши за онснову йогурт без смаку, та додати до нього багато дрібнопорізаної зелені петрушки та кропу, сіль, перець. Змішати продукти та заправити заправкою з йогурту.
Інгредієнти:
Огірок свіжий | 100 г |
Стебло селери | 40 г |
Салат айсберг | 100 г |
Йогурт | 80 г |
Зелень кропу та петрушки | 25 г |
Сіль | 1/4 ч.л |
Перець чорний мелений | 1 г |
Технологія приготування:
Нарізати огірок свіжий тоненько напівкружальцями, стебло селери зачистити від волокон та нарізати тоненькими пластинками. Нарізати салат айсберг. Зробити соус, взявши за онснову йогурт без смаку, та додати до нього багато дрібнопорізаної зелені петрушки та кропу, сіль, перець. Змішати продукти та заправити заправкою з йогурту.
Комментариев нет:
Отправить комментарий