воскресенье, 5 ноября 2017 г.

Рецепт кесадильї с куркою, ананасом та кукурудзою від шеф-кухаря Бориса Теличко

Кесадилія с куркою, ананасом та кукурудзою

Інгредієнти:
Філе куряче150 г
Кукурудза консервована60 г
Ананас консервований40 г
Сіль3 г
Перець чорний мелений1 г
Тісто дріжджове80 г
Крупа кукурудзяна40 г
Сир тостовий40 г
Вершкове масло15 г

Технологія приготування:
Нарізати куряче філе дрібним кубіком, додати кукурудзу та нарізаний консервований ананас. Розкатати підготовлене дріжджове тісто на кукурудзяній крупі та ледь обсмажити без олії  з обох боків тісто має бути напівготове. Викласти начінку на тісто, викласти на начинку тостовий сир, та завернути. Викласти на розігріту сковорідку та просмажити з обох сторін на помірному вогні до золотистої скоринки. Готову страву можно змастити вершковим маслом та викласти на тарілку. Можна прикрасити зеленю петрушки або кінзою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий