воскресенье, 5 ноября 2017 г.

Рецепт сирних пончиків від шеф-кухаря Бориса Теличко

Сирні пончики

Інгредієнти:
Творог180 г
Яйце куряче1 шт
Цукор2 ст.л
Сіль1/4  ч.л
Сода1 ч.л
Борошно110 г
Сік лимона1 ст.л
Олія рослина200-350 г
Цукрова пудра10-15 г

Технологія приготування:
З'єднати у мисці: творог, борошно, цукор, сіль, соду погасити лимоним соком, яйце куряче. Добре вимішати та сформувати кульки. Розігріти у сковорідці достатню кількість олії. Обсмажити кульки в олії з усіх боків, викласти на серветки для видалення зайвого жиру. Перекласти на тарілку, посипати цукровою пудрою. За смаком можна додати свіжі ягоди. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий