воскресенье, 5 ноября 2017 г.

Рецепт шашличків зі свинини у беконі від шеф-кухаря Бориса Теличко

Шашлички з свинини у беконі

Інгредієнти:
Свинина не жирна150 г
Сіль1/4  ч.л
Перець чорний мелений1 г
Зелень базиліка15 г
Олія рослина50 г
Бекон200 г
Зелень кропу10 г

Технологія приготування:
Нарізати не жирну свинину невеликими продовговатими шматочками. Замаринувати у зелені базиліка з сіллю та перцем. Нарізати тонко бекон вздовж широкими смужками або купити вже нарізаний. Завернути шматочки свинини у бекон, надіти на шпажку та обсмажити на рослиній олії. Можна довести до готовності у духовці при темературі 180 градусів 7-8 хвилин. Або накрити кришкою та потримати під кришкою на сковорідці на малому вогні. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий