Шашлички з свинини у беконі
Інгредієнти:
Технологія приготування:
Нарізати не жирну свинину невеликими продовговатими шматочками. Замаринувати у зелені базиліка з сіллю та перцем. Нарізати тонко бекон вздовж широкими смужками або купити вже нарізаний. Завернути шматочки свинини у бекон, надіти на шпажку та обсмажити на рослиній олії. Можна довести до готовності у духовці при темературі 180 градусів 7-8 хвилин. Або накрити кришкою та потримати під кришкою на сковорідці на малому вогні. Смачного!
Інгредієнти:
Свинина не жирна | 150 г |
Сіль | 1/4 ч.л |
Перець чорний мелений | 1 г |
Зелень базиліка | 15 г |
Олія рослина | 50 г |
Бекон | 200 г |
Зелень кропу | 10 г |
Технологія приготування:
Нарізати не жирну свинину невеликими продовговатими шматочками. Замаринувати у зелені базиліка з сіллю та перцем. Нарізати тонко бекон вздовж широкими смужками або купити вже нарізаний. Завернути шматочки свинини у бекон, надіти на шпажку та обсмажити на рослиній олії. Можна довести до готовності у духовці при темературі 180 градусів 7-8 хвилин. Або накрити кришкою та потримати під кришкою на сковорідці на малому вогні. Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий