Ліниві вареники з творогом
Інгредієнти:
Технологія приготування:
Приготувати цю страву дуже легко та швидко може кожен. Змішати разом за рецептурою творог, куряче яйце, борошно, цукор, сіль та ванільний цукор. Викласти отриману масу на борошно та скатати у не дуже тонку ковбаску. Порізати невеликими шматочками. Закип'ятити воду та додати трохи солі. Перекласти вареники у киплячу воду, довести помішуючи до кипіння, переставити на малий вогонь та витягнути коли вони почнуть вспливати на поверхню. Покласти до вареників вершкове масло. Відчистити банан від кожури, а апельсин розібрати на філе. Викласти вареники на тарілку разом з фруктами та при присипати цукровою пудрою. Смачного!
Інгредієнти:
Творог | 200 г |
Яйце куряче | 1 шт |
Цукор | 2 ст.л |
Сіль | 1/4 ч.л |
Ванільний цукор | 10 г |
Борошно | 80 г |
Борошно(на присипку) | 80 г |
Цукрова пудра | 15 г |
Вершкове масло | 40 г |
Фрукти: | |
Банан | 120 г |
Апельсин | 150 г |
Технологія приготування:
Приготувати цю страву дуже легко та швидко може кожен. Змішати разом за рецептурою творог, куряче яйце, борошно, цукор, сіль та ванільний цукор. Викласти отриману масу на борошно та скатати у не дуже тонку ковбаску. Порізати невеликими шматочками. Закип'ятити воду та додати трохи солі. Перекласти вареники у киплячу воду, довести помішуючи до кипіння, переставити на малий вогонь та витягнути коли вони почнуть вспливати на поверхню. Покласти до вареників вершкове масло. Відчистити банан від кожури, а апельсин розібрати на філе. Викласти вареники на тарілку разом з фруктами та при присипати цукровою пудрою. Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий