воскресенье, 5 ноября 2017 г.

Рецепт кус-куса з томатам від шеф-кухаря Бориса Теличко

Кус кус з томатами

Інгредієнти:
Крупа Кус-Кус150 г
Вода350 г
Сіль1/4  ч.л
Олія рослина або оливкова3 ст.л
Помідори свіжі150 г
Масло вершкове30 г

Технологія приготування:
Змішати кус-кус з олією та посолити. Довести воду до кипіння та також посолити. Залити киплячою водою крупу так, щоб вода покрила крупу на 1 палець. Накрити кришкою та дати запаритись. Свіжі помідори нарізати дрібними шматочками та додати до крупи разом з вершковим маслом. Можна додати за бажанням дрібно нарізаний базилік. Викласти на тарілку. Таким саме чином можна готувати цю кашу з сухофруктами чи м'ясом.

P.S.
Крупа кус-кус для багатьох є екзотичним продуктом, але насправді це оброблені спеціальним чином зерна пшениці, рису, ячменю або пшона.

Комментариев нет:

Отправить комментарий