Кус кус з томатами
Інгредієнти:
Технологія приготування:
Змішати кус-кус з олією та посолити. Довести воду до кипіння та також посолити. Залити киплячою водою крупу так, щоб вода покрила крупу на 1 палець. Накрити кришкою та дати запаритись. Свіжі помідори нарізати дрібними шматочками та додати до крупи разом з вершковим маслом. Можна додати за бажанням дрібно нарізаний базилік. Викласти на тарілку. Таким саме чином можна готувати цю кашу з сухофруктами чи м'ясом.
Інгредієнти:
Крупа Кус-Кус | 150 г |
Вода | 350 г |
Сіль | 1/4 ч.л |
Олія рослина або оливкова | 3 ст.л |
Помідори свіжі | 150 г |
Масло вершкове | 30 г |
Технологія приготування:
Змішати кус-кус з олією та посолити. Довести воду до кипіння та також посолити. Залити киплячою водою крупу так, щоб вода покрила крупу на 1 палець. Накрити кришкою та дати запаритись. Свіжі помідори нарізати дрібними шматочками та додати до крупи разом з вершковим маслом. Можна додати за бажанням дрібно нарізаний базилік. Викласти на тарілку. Таким саме чином можна готувати цю кашу з сухофруктами чи м'ясом.
P.S.
Крупа кус-кус для багатьох є екзотичним продуктом, але насправді це оброблені спеціальним чином зерна пшениці, рису, ячменю або пшона.
Крупа кус-кус для багатьох є екзотичним продуктом, але насправді це оброблені спеціальним чином зерна пшениці, рису, ячменю або пшона.
Комментариев нет:
Отправить комментарий