воскресенье, 5 ноября 2017 г.

Рецепт тірамісу від шеф-кухаря Бориса Теличко

Тірамісу

Інгредієнти:
Сир маскарпоне250 г
Вершки солодкі150 г
Яєчний жовток4 шт
Цукор80 г
Печиво савоярді300 г
Кава заварна150 мл
Какао20 г
Ром20-50 мл

Технологія приготування:
Взбити міксером  окремо сир маскарпоне та вершки до густого стану. Окремо на водяній бані взбити курячий жовток з цукром. З'єднати поступово взбиті сир та вершки з жовтком. Окремо заварити каву та додати до неї за бажанням ром. Підібрати форму для тірамісу це може бути будь яка форма по бажаню. Викладати спочатку печиво змочивши його у суміші кави та рому одним шаром. Потім викласти отриманий крем, після чого знов печиво, за ним знову крем. Поставити тірамісу з формою у холодильник та дати постояти ніч. На ранок присипати какао та насолоджуватись десертом з ранковою кавою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий