Тірамісу
Інгредієнти:
Технологія приготування:
Взбити міксером окремо сир маскарпоне та вершки до густого стану. Окремо на водяній бані взбити курячий жовток з цукром. З'єднати поступово взбиті сир та вершки з жовтком. Окремо заварити каву та додати до неї за бажанням ром. Підібрати форму для тірамісу це може бути будь яка форма по бажаню. Викладати спочатку печиво змочивши його у суміші кави та рому одним шаром. Потім викласти отриманий крем, після чого знов печиво, за ним знову крем. Поставити тірамісу з формою у холодильник та дати постояти ніч. На ранок присипати какао та насолоджуватись десертом з ранковою кавою.
Інгредієнти:
Сир маскарпоне | 250 г |
Вершки солодкі | 150 г |
Яєчний жовток | 4 шт |
Цукор | 80 г |
Печиво савоярді | 300 г |
Кава заварна | 150 мл |
Какао | 20 г |
Ром | 20-50 мл |
Технологія приготування:
Взбити міксером окремо сир маскарпоне та вершки до густого стану. Окремо на водяній бані взбити курячий жовток з цукром. З'єднати поступово взбиті сир та вершки з жовтком. Окремо заварити каву та додати до неї за бажанням ром. Підібрати форму для тірамісу це може бути будь яка форма по бажаню. Викладати спочатку печиво змочивши його у суміші кави та рому одним шаром. Потім викласти отриманий крем, після чого знов печиво, за ним знову крем. Поставити тірамісу з формою у холодильник та дати постояти ніч. На ранок присипати какао та насолоджуватись десертом з ранковою кавою.
Комментариев нет:
Отправить комментарий