Яйце пашот на грінках з сьомгою та салатом
Інгредієнти:
Технологія приготування:
Поставити у сотейнику воду та довести до кипіння. Додати у воду сіль, яблучний або виноградний оцет. Вибити яйце в окрему посуду та обережно перекласти у воду попереднь зробивши лунку ложкою. Варити кілька хвилин але таким чином, щоб вода не кипіла. Зробити окремо грінки. Нарізати сьомгу слайсом та підмаринувати: посолити, поперчити та можна додати лимоного соку. Викласти сьомгу на грінки та викласти зверху яйця пашот. Зробити міні салат та викласти до грінок. Смачного!
P.S.
Готувати яйця пашот дуже цікаво, але цей процес потребує певних умінь. А ще кажуть, що яйця пашот такі смачні та ніжні, бо їх не можливо пріготувати без любові! ;)
Інгредієнти:
Багет на грінки | 2 шт |
Яйце куряче | 2 шт |
Оцет яблучний або виноградний | 2 ст.л |
Сіль | 1/4 ч.л |
Філе сьомги | 60 г |
Перець (чорний або суміш) | 1 г |
Помідор | 80 г |
Огірок | 60 г |
Салат мікс або лола | 15 г |
Олія рослина або оливкова | 15 г |
Сік лимона | 1 ст.л |
Технологія приготування:
Поставити у сотейнику воду та довести до кипіння. Додати у воду сіль, яблучний або виноградний оцет. Вибити яйце в окрему посуду та обережно перекласти у воду попереднь зробивши лунку ложкою. Варити кілька хвилин але таким чином, щоб вода не кипіла. Зробити окремо грінки. Нарізати сьомгу слайсом та підмаринувати: посолити, поперчити та можна додати лимоного соку. Викласти сьомгу на грінки та викласти зверху яйця пашот. Зробити міні салат та викласти до грінок. Смачного!
P.S.
Готувати яйця пашот дуже цікаво, але цей процес потребує певних умінь. А ще кажуть, що яйця пашот такі смачні та ніжні, бо їх не можливо пріготувати без любові! ;)
Комментариев нет:
Отправить комментарий