воскресенье, 5 ноября 2017 г.

Рецепт яйця пашот на грінках з сьомгою та салатом від шеф-кухаря Бориса Теличко

Яйце пашот на грінках з сьомгою та салатом

Інгредієнти:
Багет на грінки2 шт
Яйце куряче2 шт
Оцет яблучний або виноградний2 ст.л
Сіль1/4  ч.л
Філе сьомги60 г
Перець (чорний або суміш)1 г
Помідор80 г
Огірок60 г
Салат мікс або лола15 г
Олія рослина або оливкова15 г
Сік лимона1 ст.л

Технологія приготування:
Поставити у сотейнику воду  та довести до кипіння. Додати у воду сіль, яблучний або виноградний оцет. Вибити яйце в окрему посуду та обережно перекласти у воду попереднь зробивши лунку ложкою. Варити кілька хвилин але таким чином, щоб вода не кипіла. Зробити окремо грінки. Нарізати сьомгу слайсом та підмаринувати: посолити, поперчити та можна додати лимоного соку. Викласти сьомгу на грінки та викласти зверху яйця пашот. Зробити міні салат та викласти до грінок. Смачного!

P.S.
Готувати яйця пашот дуже цікаво, але цей процес потребує певних умінь. А ще кажуть, що яйця пашот такі смачні та ніжні, бо їх не можливо пріготувати без любові! ;)

Комментариев нет:

Отправить комментарий