воскресенье, 24 сентября 2017 г.

Рецепт Олів'є з печених овочей від шеф-кухаря Бориса Теличко

Олів’є з печених овочів та копченою качкою

Інгредієнти:

• Картопля 200 г
• Морква 100 г
• Яйце куряче 3 шт
• Горошок консервований 150 г
• Огірок св 100 г
• Огірок маринований 100 г
• Майонез 180  г
• Філе качине копчене 200 г
•Зелень

Технологія приготування:
Картоплю та моркву завернути у фольгу та поставити запікатись у духовку при температурі 180 градусів на 40 хвилин. Нарізати продукти дрібними кубиками та змішати з майонезом. Можна зробити ложками форму кнелі, викласти на тарілку та прикрасити зеленню.  Чому саме печені овочі? По-перше, вони мають більш насичений смак завдяки збереженю всіх поживних речовин в процесі теплової обробки за відсутністю рідини. Качине філе можна замінити відварною телятиною або телячим язиком, так буде не тільки корисно у порівнянні з ковбасою, але й дуже смачно.

P.S. Експерементуйте з різним м'ясом, спробуйте зробити домашній майонез – і ви відкриєте для себе Олів'є по-новому. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий