Бограч закарпатський
Інгредієнти (на 4 персони по 400 грамів):
• Картопля - 200 г
• Морква - 150 г
• Цибуля ріпчаста - 100 г
• Перець болгарський - 250 г
• Телятина - 300 г
• Свинина - 300 г
• Копчені реберця - 400 г
• Часник - 3 зубчики
• Олія рослина
• Томатний сік або томати у власному соку - 400 г
• Бульйон м'ясний - 400 г
• Сіль, перець
• Коріандр - 2 г
• Кмин - 2 г
• Лавровий лист - 1 г
• Паста перцева угорська - 20 грамів (1 неповна ст. ложка)
• Цукор - 25 г
Технологія приготування:
Овочі та м'ясо великим кубіком. По черзі смажити кожний вид м'яса та овочей на великому вогні у казані, постійно перекладаючи вже готові складники в іншій посуд, а на їх місце засипати нові. Почінати краще з жирного м'яса - зі свинини. Після того змішати всі обсмажені продукти у казані в якому вони смажились та додати томатний сік або томати у власному соці, бульйон, сіль, перець, лавровий лист, коріандр та кмин (подрібнивши всі спеції заздалегідь). Варити на маленькому вогні протягом 1 години так, щоб маса бограчу зменшилась на третину від первісної ваги. Наприкінці довести до смаку перцевою угорською пастою та цукром.
P.S. Бограч краще готувати на природі на вогнищі, але можна й вдома, головне – готувати з душею. Смачного!
Інгредієнти (на 4 персони по 400 грамів):
• Картопля - 200 г
• Морква - 150 г
• Цибуля ріпчаста - 100 г
• Перець болгарський - 250 г
• Телятина - 300 г
• Свинина - 300 г
• Копчені реберця - 400 г
• Часник - 3 зубчики
• Олія рослина
• Томатний сік або томати у власному соку - 400 г
• Бульйон м'ясний - 400 г
• Сіль, перець
• Коріандр - 2 г
• Кмин - 2 г
• Лавровий лист - 1 г
• Паста перцева угорська - 20 грамів (1 неповна ст. ложка)
• Цукор - 25 г
Технологія приготування:
Овочі та м'ясо великим кубіком. По черзі смажити кожний вид м'яса та овочей на великому вогні у казані, постійно перекладаючи вже готові складники в іншій посуд, а на їх місце засипати нові. Почінати краще з жирного м'яса - зі свинини. Після того змішати всі обсмажені продукти у казані в якому вони смажились та додати томатний сік або томати у власному соці, бульйон, сіль, перець, лавровий лист, коріандр та кмин (подрібнивши всі спеції заздалегідь). Варити на маленькому вогні протягом 1 години так, щоб маса бограчу зменшилась на третину від первісної ваги. Наприкінці довести до смаку перцевою угорською пастою та цукром.
P.S. Бограч краще готувати на природі на вогнищі, але можна й вдома, головне – готувати з душею. Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий