воскресенье, 24 сентября 2017 г.

Рецепт фаршированої перепілки від шеф-кухаря Бориса Теличко

Перепілка фарширована курячою печінкою та серцями

Інгредієнти (на одну перепілку):
• Перепілка -1шт
• Курячі серця - 40грамів
• Куряча печінка - 40 грамів
• Бекон - 15 грамів
• Сіль, перець
• Рослина олія - 20 грамів
• Вершкове масло - 20 грамів
• Часник - 2 зубчики
• Тим'ян - 1-2 гілочки

Технологія приготування:
Попередньо перепілку промити. Почати з видалення хребту. Не розрізаючи грудинку видалити обережно хребет після чого відчистити від грудної кістки та гарно розпластувати. Окремо дрібно нарізати кубиками попередньо відчищені від судин серця та печінку, посолити та поперчити. Додати дрібно нарізаний бекон - отримаємо фарш. Викласти фарш на одну сторону в середину перепілки  та накрити іншою стороною. Підв'язати ниткою в двох або трьох місцях. Та обсмажити до золотистої скоринки ще раз посоливши. Після чого додати тим'ян та часник. Ложкою зачерпувати олію яка утворилась та поливати цим маслом до готовності.

P.S. Це блюдо більш для святкового столу, але хто забороняє влаштувати собі спонтанне свято? ;) Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий