воскресенье, 24 сентября 2017 г.

Рецепт баклажанів з сиром від шеф-кухаря Бориса Теличко

Баклажани з сиром та горіхами

Інгредієнти:
• Баклажани 1-2 шт (250 г)
• Сир плавлений 200 г
• Горіх волоський 30 г
• Помідор св 100 г
• Майонез 20 г
• Часник 10 г (2 зубчики)
• Зелень 5 г
• Олія рослина 60 г
• Сіль 3 г
• Перець 2 г

Технологія приготування:
Нарізати баклажани вздовж пластинками, посолити для видаленя гіркоти. Після чого обсмажити баклажани з обох сторін на рослиній олії до золотистої скоринки. Натерти сир на терці та додати до нього: подріблений волоський горіх (можна смажений або сирий), майонез, часник, сіль та перець. Замісити ложкою массу. Викласти баклажани таким чином щоб один шматок налягав на іньший попередньо підстиливши під нього харчову плівку. Нарізати помідори тоненькими кільцями та викласти на баклажан. Викласти на помідор масу з сиру та горіхів. Завернути за допомогою плівки в рулет та поставити на 10-15 хвилин у холодильник. Після чого порізати на невеликі шматочки. Викласти на таріку та прикрасити зеленю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий