воскресенье, 24 сентября 2017 г.

Рецепт граноли від шеф-кухаря Бориса Теличко

Гранола з горіхами та сухофруктами

Інгредієнти:
• Вівсяні пластівці   100 г
• Горіхи                   20 г
• Родзинки               20 г
• Курага                   20 г
• В'ялена журавлина 20 г
• Мед                       80 г
• Йогурт                  300 г

Технологія приготування:
Горіхи попердньо подрібнити, курагу нарізати дрібними кубиками, родзинки та журавлину промити. Змішати всі продукти, додати мед та добре вимішати. Розкласти на противень та смажити при температурі 160 градусів у духовці, помішуючи. Смажити доки не з'явиться золотистий відтінок. Після смаження дати охолонути.

P.S. Страву можна зберігати у банці закривши кришкою та використовувати на ранок з йогуртом та фруктами за смаком. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий