воскресенье, 24 сентября 2017 г.

Рецепт сирників від шеф-кухаря Бориса Теличко

Сирники 

Інгредієнти (на 1 порцію 6 шт.):
• Творожна маса - 240 г
• Яйце куряче (жовток) - 1 шт
• Борошно пшеничне - 25 г (1 столова ложка)
• Сіль
• Цукор - 30 г
• Цукор ванільний - 5 г
• Рослина олія-15 г
• Цукрова пудра - 15 г
• М'ята

Технологія приготування:
Додати у сиркову масу 1 жовток, ложку борошна, сіль, цукор, ванільний цукор та добре вимішати. Викласти отриману масу на борошно та зкатати ковбаску. Розділити на 6 частин та надати форму. Виклати на прогріту сковорідку наші сирники та смажити до золотистої скоринки з обох боків на дуже маленькому вогні. Наприкінці зняти сковорідку з плити та пропарити їх під кришкою. Викласти на тарілку сирники, посипати цукровою пудрою та прикрасити м'ятою. Можна подавати зі сметаною, джемом, вареням або зі згущеним молоком.

P.S. Блюдо дуже корисне для дітей, досить легке в приготуванні, та головне – воно ніколи не набридне завдякі розмаїттю соусів та доданків. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий