воскресенье, 24 сентября 2017 г.

Рецепт салату з курячими серцями від шеф-кухаря Бориса Теличко

Салат овочевий з курячими серцями



Інгредієнти:
• Помідор свіжий -150 грамів
• Огірок свіжий - 100 грамів
• Салат Айсберг(або готовий мікс Салату)- 150 грамів
• Олія для смаження- 20 грамів
• Курячі Серця -100 грамів
• Соус Папрічі Кисло солодкий або гостро солодкий- 30 грамів
• Олія для заправки 20грамів
• Сік чверті лимону
• Сіль та перець за смаком

Технологія приготування:
Овочі нарізати крупним скибочками Салат айсберг нарізати так само (якщо салат мікс – то не треба). Зачистити серця від судин, розрізати навпіл та видалити кров якщо вона там є. Розігріти сковорідку та влити у неї олію. Швидко обсмажити на добре розігрітій сковорідці серця до появи скоринк; посолити, поперчити та додати соус. Після чого одразу вимкнути вогонь та дати серцям вібрати в себе соус на протязі 2-3 хвилин. Перекласти серця до овочів та заправити олією, соком лимона, посолити, поперчити. Викласти на тарілку.

P.S. Порція розрахована на 2 особи. Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий