Куряче філе фаршироване сиром у беконі
Інгредієнти:
• Філе Куряче- 150грамів
• Сир твердий пармезан ( російський, гайда...)- 35 грамів
• Бекон сирокопчений -50грамів
• Сіль, перець
• Олія рослина -25грамів
• Тим'ян
• Вершкове масло
Гарнір:
• Кабачки -100грамів
• Баклажани -70грамів
• Перець болгарський -1/2 перчини
• Цибуля порей -50грамів
• Часник 2 зубчики
• Тим`ян свіжий 2-3 гілочки
• Олія для смаження 60грамів
• Сіль, перець
Технологія приготування:
Куряче філе зачистити від плів та хрящиків. Розпластувати (зробити надріз, але не розрізати навпіл), посолити, поперчити. Викласти сир, нарізаний смужками, та щільно звернути. Нарізати тоненько бекон та викласти таким чином щоб кожен шматок налягав один на одний. Викласти фаршироване філе на бекон та ретельно завернути. Обсмажити філе на рослиній олії з усіх боків, додавши при смажені тим'ян та вершкове масло. Овочі нарізати крупними шматочками, цибулю порей кільцями та смажити на рослиній олії. На прикінці смаження додати тим'ян та часник. Готове філе нарізати та викласти на тарілку, поруч викласти гарнір та прикрасити тим'яном або зеленню.
P.S. Порція вийде досить велика та ситна, але поділитися нею з кимось вам навряд-чи захочеться. Смачного!
Інгредієнти:
• Філе Куряче- 150грамів
• Сир твердий пармезан ( російський, гайда...)- 35 грамів
• Бекон сирокопчений -50грамів
• Сіль, перець
• Олія рослина -25грамів
• Тим'ян
• Вершкове масло
Гарнір:
• Кабачки -100грамів
• Баклажани -70грамів
• Перець болгарський -1/2 перчини
• Цибуля порей -50грамів
• Часник 2 зубчики
• Тим`ян свіжий 2-3 гілочки
• Олія для смаження 60грамів
• Сіль, перець
Технологія приготування:
Куряче філе зачистити від плів та хрящиків. Розпластувати (зробити надріз, але не розрізати навпіл), посолити, поперчити. Викласти сир, нарізаний смужками, та щільно звернути. Нарізати тоненько бекон та викласти таким чином щоб кожен шматок налягав один на одний. Викласти фаршироване філе на бекон та ретельно завернути. Обсмажити філе на рослиній олії з усіх боків, додавши при смажені тим'ян та вершкове масло. Овочі нарізати крупними шматочками, цибулю порей кільцями та смажити на рослиній олії. На прикінці смаження додати тим'ян та часник. Готове філе нарізати та викласти на тарілку, поруч викласти гарнір та прикрасити тим'яном або зеленню.
P.S. Порція вийде досить велика та ситна, але поділитися нею з кимось вам навряд-чи захочеться. Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий